LPG-hoidot

LPG-hoidoista on tehty laajasti tieteellisiä tutkimuksia Euroopassa ja USA:ssa. Tutkijat ovat todenneet alipainehieronnan kiistattoman vaikutuksen verenkierron, nestekierron ja aineenvaihdunnan nopeutumiseen. Hapen, ravinteiden ja kuona-aineiden kulku elimistössä nopeutuu moninkertaisesti.

Hoitoa voi käyttää hyvin laajasti erilaisten fysioterapeuttisten asiakkaiden hoitamisessa. Hoitolaitteessa on 65 ohjelmaa, joilla hoidetaan lihasjännityksiä, jännetulehduksia, arpikudoksia, palovammoja, verenkiertohäiriöitä, lihasvammoja ja traumojen jälkitiloja. Hoito vaikuttaa ihon pintaan, erityisesti sidekudokseen ja syvälle lihakseen.

Menetelmää voidaan käyttää ortopedisten ja kirurgisten toimenpiteiden jälkeisessä kuntoutuksessa (turvotus , kipu, liikkuvuus, arpi), jolloin parantuminen nopeutuu huomattavasti.

Tehostaa lymfaattisen järjestelmän toimintaa ja usealla eri tavalla laskimoiden toimintaa.

Nivelkapselit, jänteet ja nivelsiteet sekä lihaskalvot muodostuvat kaikki sidekudoksesta. Sidekudos on muodostunut kollageenisäikeistä ja elastiinista. Kun kudokset vaurioituvat ne tulehtuvat, turpoavat ja syntyy arpikudosta. Verenkierto ja ravinteiden kulku soluihin estyy. Turvotus saadaan nopeasti pois, jolloin traumakohta saa elastisuutta ja samalla kipu vähenee.

Urheilufysioterapiassa vaikutetaan sekä terapeuttisella että ennalta ehkäisevällä tasolla. Hoidolla voidaan valmistaa lihaksia suoritukseen sekä nopeuttaa erityisesti lihasten palautumista, sekä edistää paranemista mahdollisten vammojen jälkeen.

Käsittely palauttaa lihakset rasituksesta nopeammin kuin perinteiset menetelmät, lihakset saavat lisää elastisuutta ja rentoutta, jolloin suoritukset paranevat. Voit harjoitella tehokkaammin, turvallisemmin ja kauemmin.

Nopeuttaa jännetulehduksen ja penikkataudin paranemista. Revähtäneen, krampanneen tai muulla tavalla vaurioituneen lihaksen paranemista.

Tehoaa rasvakudokseen.

Rentouttaa ja antaa hyvän olon sekä parantaa unen laatua.